Eigen kantoorruimte huren

Af en toe een ruimte huren

3 prachtige panden in hartje Zutphen. Uitzicht over de gezellige markt, een wandeling naar de haven of een bespreking op een terrasje. Dat is zorgeloos ondernemen.

Bij de Haeve huurt u al vanaf € 120,- per m² b.v.o. per jaar. En dat met een opzegtermijn vanaf 3 maanden! Neemt u contact met ons op voor actuele beschikbaarheid!

Zaadmarkt 94

de gezelligheid van de markt
foto pand de haeve zutphen

In dit gerenoveerde monumentale pand bevinden zich 14 kantoorunits van 8 tot 30 m².
U heeft of uitzicht over de gezellige markt of zicht op de stadstuin met op de achtergrond de Walburgiskerk. Ongestoord en rustig werken, maar toch midden in de stad. Even er tussenuit voor een boodschap of kopje koffie, een overleg op kantoor, in de tuin of toch maar op een terras. Dit maakt werken en gasten ontvangen aan de Zaadmarkt 94 zo uniek!

Deze locatie beschikt over een pantry en wachtruimte op iedere verdieping, supersnel internet, alarm, schoonmaak en een deurbelsysteem waarmee u met uw eigen (mobiele) telefoon open doet voor uw bezoek.

U huurt al vanaf € 120,- per m² b.v.o. per jaar met een opzegtermijn vanaf 3 maanden!

meer info

Waterstraat 5

service hoog in het vaandel
foto pand de haeve zutphen

Door de schuifdeur, langs de receptie en via de lift naar uw kantoor. Dat klinkt heel normaal, maar u bevindt zich nu wel in een monumentaal pand in hartje Zutphen. De locatie aan de Waterstraat 5 bevat 27 kantoorunits van zo’n 20 m² verdeeld over de begane grond en 3 etages. Het is gesitueerd in een rustige straat vlak bij de haven (en uiteraard de IJssel), het gemeentehuis en de Walburgiskerk.

Deze locatie beschikt over een bemande receptie, supersnel internet, vergader- en presentatieruimte van 70m², kantine, schoonmaak en post- en telefoonservice.

U huurt al vanaf € 120,- per m² b.v.o. per jaar met een opzegtermijn vanaf 3 maanden!

meer info

Zaadmarkt 95

Renovatie tot in de details
foto pand de haeve zutphen

De klassieke uitstraling van dit historische pand op de markt in Zutphen laat u terugkeren naar middeleeuwse tijden. Bij binnenkomst loopt u over een marmeren vloer met gezellige wandverlichting naar de verschillende kamers. Het pand is volledig in ‘oude stijl’ gerenoveerd wat resulteert in indrukwekkende ruimtes met kroonluchters, houten vloeren of zelfs een haard. Ondanks de klassieke stijl  is dit pand van alle moderne luxe voorzien, zoals airconditioning, razendsnel internet, een intercom systeem en een keuken.
De prachtig aangelegde groene binnentuin straalt rust uit, en dat terwijl u zich midden in de binnenstad bevindt.

meer info