Eigen kantoorruimte huren

Af en toe een ruimte huren

Vergaderen, workshop of presentatie

In ons pand met bemande receptie aan de waterstaat 5 te Zutphen, vindt u onze gezellig ingerichte ruimte, geschikt voor groepen tot 30 personen.

Deze multifunctionele ruimte (de Kombuis) is uitgerust met supersnel Wifi, een grote LCD TV met aansluiting voor computer, een beamer en geluidsinstallatie. Standaard is koffie en thee in de prijs inbegrepen tot 15 personen. Boven de 15 personen kost koffie en thee 1,50 per persoon per boeking. U geeft dat aan onder het kopje Extra’s.

De ruimte heeft een bar, enkele zithoeken en genoeg tafels en stoelen om een grote vergadering aan 1 tafel of een cursus aan losse tafels neer te zetten.

U huurt deze ruimte al vanaf € 27,50,- per uur (bij 15 personen of minder, excl. schoonmaakkosten). U kunt hieronder de ruimte reserveren. Heeft u bepaalde wensen, vult u dat dan in bij notitie, dan nemen we contact met u op om e.e.a. door te nemen. Ook wanneer u meer dan 15 personen verwacht, geeft u dat dan a.u.b. even aan onder extra’s i.v.m. de schoonmaakkosten (+ € 10,-).

 

  • U boekt in blokken van een half uur
  • Selecteer een dag en daarna de start van het eerste blok en vervolgens de start van het laatste blok.
    • NB: Wanneer u bijv. het blok 16.30 als einde heeft gekozen, heeft u gereserveerd tot 17.00 uur!
  • Het laatste blok gaat in om 22.30 uur. U heeft dan gereserveerd tot 23.00 uur. U dient dan ook het pand verlaten te hebben om 23.00 uur i.v.m. het alarm.